2010
Label: Niemandsland - 8714691019587 • Format: DVD • Country: Netherlands • Genre: Folk, World, & Country • Style: Folk
Inleiding Stef Bos Finale In Een Ander Licht  - Stef Bos - In Een Ander Licht (DVD)

Stef Bos wilde de bijbelfiguren ‘in een ander licht’ plaatsen, waarbij vooral hun menselijke kant belicht zou zijn, maar toch wilde hij ook de band met de oorspronkelijke bijbelteksten behouden. Met in het achterhoofd de bijbelse verhalen en context, associeerde hij vrijelijk om de figuren in zijn teksten ‘hedendaags’ leven in te blazen.

 · Stef bracht de In Een Ander Licht CD uit, met muzikale medewerking van het Metropole Orkest (o.l.v. Jules Buckley), Frank Boeijen, Fernando Lameirinhas en Jackobond en nu is er de DVD van het eenmalige concert dat op 19 december in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn plaatsvond, met dezelfde muzikale begeleiding.

 · Stef bracht de In Een Ander Licht cd uit, met muzikale medewerking van het Metropole Orkest (o.l.v. Jules Buckley), Frank Boeijen, Fernando Lameirinhas en Jackobond en nu is er de dvd van het eenmalige concert dat op 19 december in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn plaatsvond, met dezelfde muzikale begeleiding.5/5(3).

Precies tien jaar na het verschijnen van de cd 'In een ander licht' zingt Stef Bos de liederen van Ruth, Petrus, Lot en vele andere Bijbelse personages in de Grote Kerk in Apeldoorn.

Songbook van Stef Bos. In deze partituur is de tekst en muziek van de 12 liedjes van de CD In Een Ander Licht plus als extra twee liedjes die de CD niet haalden, t.w. lied van David -Waar is de muziek en lied van Elia – Recht door zee. Zang, Gitaar Bos, Stef Coast To [ ].


Zaire - Jasper Vant Hofs Face To Face - Face To Face (CD, Album) 4 Rotations (Original Mix) - Da Homelanders - 4 Rotations (CD) Dimelo (extended Beat Mix) - Johnny Hernandez Feat. Banda Creativa Team - Dimelo (CD)